Francisco Comes

comes

Novament ens trobem a les portes de l’inici del TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL ALEVÍ, que a partir d’aquest any es nomenarà TIFUT. Ja és l’undècima edició, és a dir que són 11 anys treballant de valent i millorant per aconseguir un Torneig referent en el món del futbol base.

No puc passar l’oportunitat de felicitar a la directiva i a tots els membres del CDB, pues vosaltres aporteu el més important que és el treball. Haveu demostrat que sou persones amb iniciativa i esperit de sacrifici, enhorabona a tots vosaltres i als que vols recolzen.

En aquesta undécima edició comptem amb la participació d’equips dels més alt nivell. És una sort poder veure en Massanassa al FC Barcelona, Real Madrid CF, València CF, Vila-Real CF, Elx CF, Llevant UE, Deportivo La Coruña, Combinat Aleví, CDB Massanassa i al Borussia Dortmund que dóna al Torneig una categoria internacional.

I com no, felicitar als vertaders protagonistes d’aquest esdeveniment que sou els jugadors del CDB Massanassa, aprofiteu esta bona experiència no sols esportiva sinó de convivència i germanor en equips d’altres Comunitats i de fora d’Espanya.

Us recomane que els dies 6 i 7 de juny acudiu al nostre Poliesportiu per tal de gaudir del gran ambient que allí es respira i del “futbol en estat pur”.

Paco Comes Monmeneu

(Regidor d’Esports)
El Exmo. Ayuntamiento de Massanassa en su Concejalia de Deportes patrocina el
XI Torneo Internacional Fútbol Alevín

Categorías

Webmaster